Heli Hämäläinen Ihmisen kokoisia ihmisoikeuksia

Kaikki blogit puheenaiheesta Paratiisi

Kumoaako avaruustutkimus uskonnon

Uskovaiset puhuvat taivasten valtakunnasta ja siellä odottavasta paratiisista. Olen lukenut täälläkin eräiden blogeja, jossa kerrotaan millaista taivaassa paratiisissa on. Siellä kuljetaan puutarhassa kullattuja katuja pitkin. Eräs kertoi ajavansa siellä avoautolla, jossa on timantein koristeltu konepelti.

Tässä lainaus eräästä kirjoituksesta näiltä sivustoilta: Ja katso taivaassa oli valtaistuin ja valtaistuimella oli istuja. Ja valtaistuimen ympärillä oli taivaankaari.

Ja valtaistuimen ympärillä oli 24 valtaistuinta, ja niillä valtaistuimilla istui 24 vanhinta.

Pakolaisia ehkä huijataan Suomeen

Suomi ei ollutkaan pakolaisille paratiisi, vaan osoittautui aivan toisenlaiseksi kuin ihmissalakuljettajat ovat tätä maata heille kuvailleet. Ehkä heille on kerrottu, kuinka nopeasti turvapaikkahakemukset käsitellään ja kuinka helppoa elämä tulee Suomessa olemaan.

Huijataanko pakolaisia Suomeen

Suomi ei ollutkaan pakolaisille paratiisi, vaan saattoi osoittautua aivan toisenlaiseksi kuin ihmissalakuljettajat ovat antaneet ymmärtää. Ehkä he kertovat, kuinka nopeasti turvapaikkahakemukset käsitellään ja kuinka helppoa elämä tulee Suomessa olemaan.

Sinne helvettiin kai minun on mentävä?

 

Tämän vakavasävyisen blogin kirjoitan iloisella mielellä ja median sananvapautta koitellen.

Blogistani tuli pitkä, yritä jaksaa lukea näitä virtaavia ajatuksiani. Älä pysähdy sanoihin, jotka sinua ei miellytä, älä kyllästy jaaritteluuni tai uskontoon. Tämä ei ole lyhyt teksti elämästä ja sen arvoista, vaan pitkä kertomus elämän onnesta, autuudesta ja kärsimyksestä, jonka ymmärtäminen on meille todella vaikeata.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä