*

Heli Hämäläinen Ihmisen kokoisia ihmisoikeuksia

Kaikki blogit puheenaiheesta Oma etu

Meidän on kaikki, jos meidän on työ: Poliitikot älkää myykö isänmaata!

Ilmari Kiannon selkeään sanomaan on Suomen vieläkin parasta luottaa, meillä on Suomen luonto ja luonnonvarat oman työmme tukena. Muun maailman kanssa voimme käydä kauppaa, mutta ei Suomen luonnosta. Se meille on perinnöksi jätetty. Se miten me sen pystymme säilyttämään jää historiaan. Luonnonvaroja voimme myydä mitä luonto voi antaa mutta ei enempää. Luonnonvarojen omistusta Suomesta ei saa pois antaa eikä myydä.

Keskustapuolueelle tappioita vihreistä virheistä

Vihreää ideologiaa julistetaan pelkästään omaa varallisuutta kasvattamaan, yhteiskunnan tappiot on sivuasia, eikä sitä oteta huomioon kunhan valtion politiikka tukee unelmaa ja omalle tilille ropisee rahaa. Pekkarinen (kesk.) on syöttötariffi/takuuhinta asetuksen kehittäjä, mutta kokonaisvaikuttavuus selvitys jäi tekemättä.

 

Ympäristöhallinnon viranomaismielivaltaa tuulivoima-alalla

Perustuslain 20 § - "Vastuu luonnosta ja sen monimuotoisuudesta, ympäristöstä ja kulttuuriperinnöstä kuuluu kaikille. Julkisen vallan on pyrittävä turvaamaan jokaiselle oikeus terveelliseen ympäristöön sekä mahdollisuus vaikuttaa elinympäristöään koskevaan päätöksentekoon." 

 

Yleinen ja yksityinen etu riitelee

Tuulivoima kaavoituksessa hallinto-oikeudet jättivät tutkimatta kaavoittajan esimiehenä toimineen virkamiehen esteellisyys epäilyn.

 

Omat vaalilupaukseni, jos tulen valituksi.

Aloitetaampa pienellä kysymyksellä, eli kuinka kukaan voi luvata mitään?

 

Mielestäni ehdokkaiden tulisi realistisesti sanoa haastatteluissa ja paneeleissa niin kuin asia on, eli pyrin ajamaan tiettyjä asioita, mutta päättäjiä on monta enkä voi vannoa ajamieni asioiden toteutuvan.

 

Tämä on totuus.

 

Oman edua salainen periaate-oma etu.

Vaallit tulossa,mitä löytyy?

Oman edun salainen periaate on Oma Etu.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä