Heli Hämäläinen Ihmisen kokoisia ihmisoikeuksia

Lehtipihviprofetia?

  • Saksan valtakunnan muotoinen lehtipihvi Amican tapaan
    Saksan valtakunnan muotoinen lehtipihvi Amican tapaan
  • Kuvassa näkyy hyvin Strasbourg ja kuinka Bearnaisekastike leviää kohti Berliiniä
    Kuvassa näkyy hyvin Strasbourg ja kuinka Bearnaisekastike leviää kohti Berliiniä

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Luin Jouko Pihon profetiaa maalisuikaleista ja pidin sitä viihteenä kunnes sitten omalla kohdalla tärppäsi. Sain Amican henkilöstöravintolasta ihan Saksan liittotasavallan muotoisen lehtipihvin. Nyt tiedän missä on pihvi. Silmänisku

 

Tarkoittaako tämä, että hyvinvointi on Reininlaaksossa vai että se pakenee sinne?

 

Jännästi Sudeettialueet ovat mukana, muttei Puolalle luovutettua Oder-Neisse -linjan itäpuolta. Osaisiko Jouko kertoa mitä tämä merkitsee?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Markku Talikka

Nyt, todella nyt, osuit just naulan kantaan, hekumoiden tulevasta jännityksestä, kunhan profeetta Piho ensin tämänöiset unet uneksii ja ne meille tulkitsee ja tiedoksiantaa.
Elämme täyspainoista, profeetallisten tulkintojen etsikkoaikaa ja himpun verran minua ajatteluttaa, asettautuuko profeetta Piho Jumalan ylä-, vai alapuolelle, vilpittömästi olen asiasta epätietoinen, vain Herra tietää ja mielensä mukaa ongelman, oikein , suosioksemme ratkaisee, tai sitten ei.
Minua sellainenkin asia arveluttaa, että onko mahdollista, että profeetta-Piho ja marilynmonroen-näköisen-naisenmies ovat sama elävä henkilö, vaikkakin olen varmalta taholta antanut itselleni ilmoittaa, että Marilyn Monroe ei ole kuollut, asuu Loviisassa, elää ja voi hyvin, vieläpä styylaakin jonkinmoisen paikallisen profeetan kanssa.
Ei ole helppoa olla marilynmonroen-näköisen-naisenmiehen nainen!

Käyttäjän TommX kuva
Tomm Jakob

Jotain mätää Tanskanmaalla?

Toimituksen poiminnat